Ashhurst Tactical Airsoft

The official forum for Ashhurst Tactical Airsoft members.


    I think i have a problem...

    Share
    avatar
    Hazard "The Executioner"
    Lieutenant
    Lieutenant

    Posts : 282
    Join date : 2009-04-23
    Age : 24
    Location : Blinded In Chains By Humanity

    I think i have a problem...

    Post  Hazard "The Executioner" on Thu Aug 26, 2010 1:31 am

    Ok this is how it is... My MP5 works now!

    (The story so far...)

    One misty morning, on a day before a game, I took the stock off the MP5 to check the wiring... however, when i did this i happened to break the solder connecting a wire to the base of the internals. So i had to rip it apart to get into the gearbox, to re-solder the wire. But fate had another idea... I put the MP5 back together, I pulled the trigger to test if it was working, and it only fired on auto. Five days it took me to find the problem... And then it hit me! The wire that i re-soldered was contacting the base of the gear-box... After I put some Electrical tape around the wire. Problem solved! it now only fires on Semi Smile

    HOWEVER!!! Whenever I pull the trigger it sticks Sad
    Which could be a serious problem if I have to use it in a proper game...

    So in conclusion... The MP5 works! It fires on Semi! but the trigger sticks...

    EDIT: The trigger only sticks when the battery is in... I don't even know what you'd do about that
    avatar
    Elle_Brock
    Major
    Major

    Posts : 891
    Join date : 2009-04-20
    Location : Ashhurst

    Re: I think i have a problem...

    Post  Elle_Brock on Thu Sep 02, 2010 5:55 am

    Hmmm have seen this problem much before but can't recall how to fix. Will ask around someone will know. But should be easily be able to be fixed.
    avatar
    Hazard "The Executioner"
    Lieutenant
    Lieutenant

    Posts : 282
    Join date : 2009-04-23
    Age : 24
    Location : Blinded In Chains By Humanity

    Re: I think i have a problem...

    Post  Hazard "The Executioner" on Mon Sep 13, 2010 9:50 am

    Also It hardcore missfires... i'm guessing thats because the wire that connects the motor to the battery is pushing the mag down... i found this out because i test fired it and it only fires every single shot if the gun is upside down. which could be a problem...
    avatar
    nz3rdsqr
    Lieutenant
    Lieutenant

    Posts : 286
    Join date : 2009-11-02
    Age : 26
    Location : palmerston north

    Re: I think i have a problem...

    Post  nz3rdsqr on Mon Sep 13, 2010 10:35 am

    did ya lose anything?
    avatar
    Hazard "The Executioner"
    Lieutenant
    Lieutenant

    Posts : 282
    Join date : 2009-04-23
    Age : 24
    Location : Blinded In Chains By Humanity

    Re: I think i have a problem...

    Post  Hazard "The Executioner" on Tue Sep 14, 2010 2:48 am

    nah i think the wire that connects the motor to the battery is stopping the mag from going all the way up, which stops the bb from going into the hop-up...
    avatar
    Private Pile
    Second lieutenant
    Second lieutenant

    Posts : 130
    Join date : 2010-03-19
    Age : 23
    Location : Stanford Street Ashhurst

    Re: I think i have a problem...

    Post  Private Pile on Fri Sep 17, 2010 12:11 am

    should of kept it on auto boy
    avatar
    Elle_Brock
    Major
    Major

    Posts : 891
    Join date : 2009-04-20
    Location : Ashhurst

    Re: I think i have a problem...

    Post  Elle_Brock on Fri Sep 17, 2010 4:32 am

    Simple thing no because is Illegal beginning to crack down on it now so no
    avatar
    Private Pile
    Second lieutenant
    Second lieutenant

    Posts : 130
    Join date : 2010-03-19
    Age : 23
    Location : Stanford Street Ashhurst

    Re: I think i have a problem...

    Post  Private Pile on Fri Sep 17, 2010 4:33 am

    ahhhh ok
    avatar
    Hazard "The Executioner"
    Lieutenant
    Lieutenant

    Posts : 282
    Join date : 2009-04-23
    Age : 24
    Location : Blinded In Chains By Humanity

    Re: I think i have a problem...

    Post  Hazard "The Executioner" on Sun Sep 19, 2010 2:45 am

    exactly, i chose to cahnge it back to semi because i could see no reliable way to make it so it could fire both semi and auto. i would rather use it then lose it, hence the semi

    Sponsored content

    Re: I think i have a problem...

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Sat Oct 20, 2018 1:39 am